مصرف تخم مرغ در دوران بارداري استرس نوزاد را كاهش مي دهد
15 بهمن 1391 توسط خادمه الرضا
مصرف بيشتر تخم مرغ در دوران بارداري خطر بروز بيماري هاي مزمن و متابوليكي ناشي از استرس نظير ديابت و فشار خون بالا را در سال هاي آتي زندگي كودك كاهش مي دهد.
در مطالعات نشان داده شده كه تماس زياد جنين با هورمون استرس(كورتيزول) در دوران بارداري كه اغلب ناشي از اضطراب و افسردگي در مادر است، نوزاد را در سنين بالاتر در معرض ابتلا به بيماري هاي مزمن مرتبط با استرس قرار مي دهد.
مادهی مغذي موسوم به كولين كه در حجم بالايي در تخم مرغ وجود دارد، این تأثیر مفيد را روي جنين بر جاي میگذارد. تخم مرغ منبع غني از كولين است كه در زردهی آن موجود بوده و مادهاي مؤثر در جلوگيري از تأثير مخرب هورمون استرس بر روي جنين است.
نشريه ياس،شماره 118،ص47