گرم كردن غذا با چاشني خطر
ماكروويو شايد به غذا خوردن و صرفه جويي در وقت كمك بسزايي كند اما مضرات آن باعث میشود تا حتي سالمترین غذاها نيز آلوده شوند و خوردن آنها باعث بروز بیماریهايی در بدن ما شود. از جمله مضرات آن عبارتست از: پخت غذا در ماكروويو باعث كاهش 60 تا 90 درصدي انرژي حياتي غذا و ايجاد عوامل سرطان زا در شير و غلات، تغيير در عناصر غذايي، اختلال در هضم غذا و ايجاد رادیکالهای آزاد در سبزیها میشود. اين بدين معني است كه عملاً شما با پخت و يا گرم كردن مواد در ماکروویو هیچ چيزي مفيد در آنها باقي نمیگذارید.
امواج ماكروويو علاوه بر ضايعات مواد غذایی، ممكن است به افراد نيز برخورد كرده و سبب آسیبهایی در بدن آنها شود. برخي از محققان معتقدند شرط احتياط آن است كه از اين روش پخت به طور دائم و هميشگي استفاده نشود.
بر اساس برخي مطالعات، ارتعاشات شديد ماکروویو موجب پاره شدن دیوارهی سلولهای غذاها و به هم ريختن ساختمان ظريف برخي مواد غذايي از جمله ویتامینها شده و آنها به سرعت از بين میبرد.
نشريه شميم ياس،شماره 118،دي 91، صفحه 46